Ihana

Ihana

Marianne Taipale – keyboards, accordeon, vocals
Antti Raivio – guitars, vocals
Severi Lehtimäki – bass, vocals
Viljami Salo – drums, vocals
Pirkka Thessler – sound and light

Antti "Proffa" Raivio - guitar, vocals

Antti "Proffa" Raivio - guitar, vocals

Proffa on taitava kuuden kielen taitaja ja eri muljuttimien polkija. Tämä Haapajärven taituri omaa kauniin kitarasoundin lisäksi myös voimakkaan lauluäänen, jolla hän tulkitseekin suurimman osan bändin ohjelmistosta aina vanhoista perinteisistä tangoista tämän päivän bilehitteihin saakka. Mikin ääressä hän on parantumaton vitsiniekka, vaikkakin huumorinkukka on hieman erikoinen. Kulissien takana hän hoitaa bändin johtotehtäviä heti kun piuhat ovat kasassa.
Proffa on kitaralaumoineen päätynyt Oriveden opiston ja Porin konservatorion kautta Jyväskylän ammattikorkeakouluun musiikkipedagogin opintojen pariin.

Marianne "Marru" Taipale - keys, vocals

Marianne "Marru" Taipale - keys, vocals

Kosketinosastoltamme löytyy nuori nainen suoraan Tampereelta. Pörröpäisen naissolistimme voi kuulla tulkitsemassa kappaleita aina Laila Kinnusesta Paula Koivuniemeen.

Bändimme autotyttö ajelee villisti punaisella rättisitikallaan, mutta Marru kiipeää tarvittaessa myös keikka-auton ratin taakse pitämään pojille jöötä.
Tampereen musiikkiluokkien, Hatanpään lukion musiikkilinjan, Pirkanmaan musiikkiopiston sekä Jyväskylän konservatorion kouluttama muusikko jatkaa nyt musiikinopiskelupolkuaan Jyväskylän yliopiston musiikkitieteen laitoksella.

Viljami "Viltsu" Salo - drums, vocals

Viljami "Viltsu" Salo - drums, vocals

Orkesterimme vauhdikas ja humoristinen juniorijäsen lyö rumpua kuin rumpua. Tämä monilahjakkuus touhottaa soittimen kuin soittimen takana aina kun silmä välttää. Taustalaulut kajahtavat rumpusetin takaa vahvalla miehekkäällä äänellä, ja soolobiisejäkin Viltsu vetää yhä enenevissä määrin. Tämä lahjakas ja karismaattinen nuorimies on peräisin Laukaan kunnasta. Hän valmistui muusikoksi Jyväskylän konservatoriolta.

Pirkka Thessler - sound and light

Pirkka Thessler - sound and light

Pirkka on meidän paattimme ikioma kapteeni. Hän vääntelee nappeja niin että bändi kuuluu ja näkyy. Vapaa-ajallaan hän tykkää ajaa bussia.

Severi Lehtimäki - bass

Severi Lehtimäki - bass