Johanna Pakonen kotisivu (Official)

Tanssillista vuotta 2019!

Niin se vuosi vaihtui Kotkassa, legendaarisessa Hotel Leikarissa! Edellisestä kerrasta taisikin olla äkkiä 16 vuotta aikaa.. hieno ja hikinen ilta oli! Kiitos paljon uuden vuoden juhlijoille ja järjestäjille!

Tämä uusi vuosi lähti liikkeelle hieman erilaisissa merkeissä, mutta toivoa ja uskoa täynnä. Alkuvuosi keikkaillaan hieman verkkaisaan tahtiin ja hiotaan bändiä ja ohjelmistoa iskuun tulevaa keikkakesää varten! Uutta musaa on myös tulon päällä ja uusia kujeita tietysti!

Alkuvuoteen löydätte haastattelujani mm. Allergia ja Astma -lehdestä, Kotilääkäristä, Annasta jne. Tv:ssäkin saatan vilahtaa jossain vaiheessa ja radioaalloilla varmuudella ainakin Radio Kajauksen taajuudella Muistatko vielä -ohjelmassa jo ensi viikolla eli 7.1. alkaen joka arkipäivä n. klo 13:30. Kaikki jaksot uusitaan peräkkäin su 13.1. klo 16:00 alkaen. Puheosuudet kuultavissa myös Kajauksen nettisivuilla 14.1.- 20.1.2019.

Pirteää alkanutta vuotta ja pysykää kuulolla

xoxo, Jo

Hiljaa leijaa maahan hiutaleet..

Lumista huomenta Oulusta! On tullut haravoitua pihaa enemmän kuin kerran tälle syksylle ja onnekseni eilen tein sen vielä kertaalleen, koska tänä aamuna sainkin herätä valkeaan aamuun. Takkatuli on ilakoinut seuranani pari viimeistä päivää, että saa kodin pidettyä lämpimänä.

En voi uskoa, että lokakuu on mennyt niin vilauksessa ohi, että syyslomastani on enää viikko jäljellä. Töiden merkeissähän se lomakuukausi minullakin aina menee, mutta ne taustatyöt sitä keikkailua varten on kovasti aikaa vievää hommaa; uuden suunnittelua, nuottien ja äänimateriaalien hankkimista, kuvauksia, uusien mainosmateriaalien suunnittelua ja tekoa, uusien biisien kuuntelua, sovittamista, laulamista, kaluston uusimista, itsensä hoitoakin välillä..paljon mahtuu asioita aina siihen yhteen "vapaaseen" kuukauteen, jonka joka vuosi olen järjestänyt näiden asioiden hoitamiseen.

Tällä kertaa on ollut vähän isompia muutoksia ilmassa, nimittäin edustukseni, myynti ja managerointi siirtyi Gramofoni Oy:lle ja sitä kautta myös bändini vaihtuu. Uutena taustabändinäni tulee toimimaan Onnenkerjäläiset! Olen todella innoissani tästä yhteistyökuviosta; he ovat pitkän linjan ammattimuusikoita ja erittäin pidetty, monipuolinen orkesteri! Voit saada ensimmäisen maistiaisen tästä combosta Auran Nuortentalolla lauantaina 10.11.2018, kun treenien lomassa käyn setillisen verran esiintymässä poikien kanssa. Siihen saakka siis vielä pitää odotella tätä "uutta tulemista" :).

Ihanaa loppukuuta ja muista siirtää kelloja taaksepäin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä! Ihanaa, kun saa nukkua tunnin pidempään.

-Jo

Lämmintä loppukesää!

On ollut vauhdikas kesä ja syksyllä vauhti jatkuu. Uusia tuulia puhaltelee sieltä sun täältä ja tiedotankin niistä hieman myöhemmin! Pysyhän kuulolla. Elokuun lopussa starttaava syysrundi viekin taas tätä tyttöä ympäri Suomen ja Laivatanssitkin palaavat kalenteriin! Aivan mahtava päästä tanssimaan ja opettelemaan teidän kanssa uusia lajeja ja kenties kertaamaan vähän vanhojakin M/S Baltic Princessille. Menossa mukana mm. Marko & Jukka, Hurma, Reeta ja Lumo ja Heikki Koskelo! Nyt kannattaa napata risteilyliput valmiiksi! Lähtöhän on Turusta keskiviikkoiltana ja paluu torstaina. Tanssiopetus tapahtuu aina paluumatkalla eli torstai-iltapäivänä. tarkemmat päivämäärät näet Tanssiopetus-välilehden puolelta tai Tallink Siljan viihdekalenterista https://www.tallinksilja.fi/baltic-princess-viihdekalenteri

Nähdään keikoilla!