Johanna Pakonen kotisivu (Official)

Moikkuliii!

Oot näköjään löytäny mun uudet sivut! Eikö oo hienot ja näppärät! Täältä löytyy linkit ihan joka paikkaan, jos vaikka haluat kuunnella mun musaa spotifysta tai katella videoita youtubesta tai mitä vaan! Oon kyllä tosi innoissani :) Myös Ihana esittäytyy omassa osiossaan, tanssiopetuskalenterista löydät Laivatanssit, jotka alkaa muuten tän kuun lopussa. Huippua! Lämpimiä elokuun iltoja. Pus. -Jo

Kesäterveiset, kesäterveiset, kesäterveiset!

Helteiset heinäkuiset terkut! On ollu mukava viettää kesälomaa eka kertaa elämässä! On käyty perheen kanssa kalassa, eläinpuistossa, vietetty aikaa isovanhempien luona, opeteltu pyöräilemään ilman apurattaita.. siis tyttären kanssa. Ite ehkä just ja just osaan jo :) siis kaikkea siistiä!

Töitäkin on tullu tehtyä sen verran, että Seinäjoen Tangomarkkinoilla avasin 15 -vuotisjuhlat Tangokuningattarena ja 20 -vuotistaiteilijajuhlavuoden. Sen tiimoilta loppukesä onkin sitten töitä täynnä. Paljon keikkoja, studiota, musavideon kuvauksia, showtreenejä jne. Saas nähdä, miten tyttörön käy!

Muista seurata meininkiä instagramissa @johannapakonenofficial.

Aurinkoa ja lovee ❤️ Jo

Aurinkoista viikonloppua!

Voi kuinka ihanasti kevätaurinko jo lämmittää ja unen tarve vähenee, kun tuntuu, että koko ajan on valoisaa. Siis jopa täällä meillä pohjoisessa :) Luntahan meillä on vielä vaikka muille jakaa ja ihan parhaat hiihtokelitkin vielä. 

Alkuvuosi on mennyt kuin hujaus töiden merkeissä. Keikat on pyörähtäneet mahtavasti käyntiin uuden bändini Ihana:n kanssa. Palaute on ollut päätähuimaavan positiivista; kuulema paras bändini ikinä :) Nuorissa on tulevaisuus! Laivatanssit Baltic Princessillä ovat jatkaneet vahvaa suosiotaan ja on ollut kyllä superkivoja opetustuokioita. Viimeksikin samban alkeita oli opettelemassa huikeat 60 oppilasta! Vielä ei ole kylläkään wanhan tangon voittanutta, kun osallistujia oli se reilu 100. Ehkä me vielä se rikotaan ;)

Nyt on kovasti katse tulevassa juhlavuodessa ja suunnittelutyöt käynnissä! Juhlavuosi pyörähtää käyntiin siis heinäkuisilta markkinoilta ja peruskeikkojen lisäksi on luvassa paljon muutakin ihmeellistä ja ennenkuulumatonta! Menossa mukana mm. Hot Club Dance Company, Rock Up Productions, Double 5, Korukeidas, Loreal, IDhair Finland.. Uutta musaakin saadaan taas kevään aikana soittoon.

Jos sulla ei oo vielä kummoisempia pääsiäissuunnitelmia, niin tässäpä hyvä menovinkki: Baltic Princessillä voit päästä joraamaan meidän tahtiin su 16.4.-to 20.4. Vauhtia laivalle voit ottaa jo Turusta, Venus Nightclubista. Siellä keikkaillaan la 15.4.

Kevät ja kesä näyttää sopivan vauhdikkaalta. Seuraile tarkasti tv-ohjelmia ja lehtiä, niissä vieraillaan kevään ja kesän aikana ahkerasti!

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua ja alkavaa kevättä! Rakkautta ja hyviä ajatuksia <3

-Jo-