Johanna Pakonen kotisivu (Official)

Lämmintä syksyä

Terve!

Vitsi, että kesä meni taas kyllä niin nopiasti, että melkein ei ehtiny ees tajuta. Keikkoja oli ihan soppelisti ja ennen juhannusta ehdin lomaillaki yhden viikon.. Nyt sitten syyslomaa odotellessa. Sen vietänkin lokakuun alussa ihan kotosalla. Vaikka kiertolaisen elämästä ja keikkailusta nautinkin niin tosi paljon, on syksyllä kiva rauhoittua kotiin ja kerätä energiavarastoja takan äärellä tulevaa talvea ja uusia juttuja varten. 

Ens vuodesta on tulossa taas vähä erilainen ja erittäin mielenkiintoinen. Uusia broggiksia on luvassa "oman työn" ulkopuolellakin, sekä Rock Upin tiimoilta, että taas uutta juttua tyrkkää :) Lisäksi mulla alkaa kesällä 15 -vuotisjuhlavuosi Tangokuningattarena. Sen merkeissä on luvassa uutta musaa ja pienimuotoista juhlakiertuetta, mun näköistä sellaista. Siksi me ei lähdetä isoihin konserttisaleihin, vaan lähemmäs yleisöä, ihmistä. Mukana mulla on kotimaan kovimmat tanssijat Hot Club Dance Companysta. Messissä tietysti oma bändi Midinetti. Ja vierailijoita. Tärkeitä ystäviä ja kollegoita.

No mutta hei. Nämä päivät - elämässä on ylä- ja alamäkiä (nyt pelkkää ylämäkeä), hyviä ja huonoja päiviä. Mutta ne kaikki on annettu meille. Ne on helpompi ottaa vastaan pää pystyssä. Rakkautta.

-Jo-

Aurinkoista kevättä

Heipä hei pitkästä aikaa! 

Pikkuhiljaa aurinko alkaa lämmittään ja hei; kesälavat aukeaa! Jee! Se on jotenki aina vuoden kohokohta. Ja miten paljo ihanampaa on ajella kesäöinä, kun on valoisaa ja se tuoksu. Se on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kesäyön kosteus ja kukkien huumaava tuoksu.. Huh. Juhannukselta me lähdetään liikkeelle sitte vähä reippaampaan tahtiin. Siihen asti vielä bändiläisillä pukkaa kouluhommia päälle ja mulla noita tanssiopetuksia. Vielä on siis pari lähtöä jäljellä M/S Baltic Princessin Laivatansseja tälle keväälle. Katoppas keikkakalenterista tarkat päivät. Ja vielä tälle keväälle yks lähtö myös Tan60! -showta M/S Viking Amorellalla. Siellä siis kanssani Marko Maunuksela ja Fantasia.

Kaikenlaista kivaa tarjolla, seuraa meininkejä Facebookista, Auraviihteen nettisivuilta ja Instagramista @johannapakonen. 

Moikkelismoi!

-Jo-

Hauskaa helmikuuta!

Täällä sitä mennään ympäri suomenniemen kuulkaas, että hellurei vaan. Hyvä, kun ite pysyy kärryillä!

Menossa on siis Stora Enson kiertue, jossa kaverina mulla Maunukselan Marko ja Fantasia. Lisäksi omat keikat Midinetin kanssa, niin on tässä touhua. Mutta hyvä niin. Helmikuun loppuun mennään aika vauhdilla, mutta sitten tilanne normalisoituu ja palataan ruotuun eli normi keikkojen pariin ja tietysti Baltic Princessin keskiviikkoisiin laivatansseihin. Sinne onkin jo ollu kova ikävä.

Keväällä on luvassa myös muita laivoja ja Lapin minikiertuetta.

Tervetuloa mukaan <3 -Jo-