Johanna Pakonen kotisivu (Official)

Aurinkoista loppukesää

Nythän se oikea kesä vasta tuli ja on saatu nauttia auringon lämmöstä. Uuh. Toisaalta; ei oo niin paljoa harmittanu istua autossa, kun on ollut kolea kesä, mutta tanssilavoilla se on kyllä tuntunu. Villasukat on ollu ahkerassa käytössä. Jopa niin ahkerassa, että parista on kulunu varpaat ja kantapäät auki :) Että uusia villasukkia tarvitaan!

On ollut kyllä vilskettä ja vilinää tänä kesänä työn puolesta. Hurjasti keikkoja, vähän radiohommia ja alkukesästä myös tanssiopetusta. Radiohommat jatkuu syksyn mittaan Radio Pookissa ja tanssiopetuksetkin pyörähtää käyntiin M/S Baltic Princessillä syyskuun alussa. Ja omat keikat tietysti jatkuu Midinetin kanssa. Keikkakalenterin löydät joko tanssi.netistä tai Auraviihteen sivuilta.

Joulukuussa on tarjolla Kuninkaallista Joulukiertuetta:

http://www.auraviihde.fi/index.php?page=event&id=194&a=

Nyt kun päästiin jo jouluun asti, niin ehkä onkin hyvä palata takas tähän hetkeen ja lähteä rannalle pelaamaan lentistä. Nyt kun vielä kelit sallii :) Illalla musisoidaan Porik PK:ssa. Sinne sitten!

Ihanaa päivän jatkoa <3

-Jo-

Muutoksen tuulia kesän korvalla

Hiphei!

Mitenkä se helluntai meni? Että oliko se hellu kainalossa vai onko kenties pitkäkin jono ootettavissa juhannuksena ;)

No kuulkaas. Minä muutin takas kotiin eli Ouluun. ja sairaslomaki loppuu tämän kuun loppuun. Kesän kiireiden eli laulukeikkojen lisäksi otin vielä Kesätyttö-pestin vastaan Radio Pookista, jossa siis käyn kerran, pari viikossa porisemassa muutama tunti kerrallaan.  

http://www.radiopooki.fi/uutiset-ja-haastattelut/johanna-pakosesta-radio-pookin-juontaja/40/3937

Juu ja ajantasainen keikkakalenteri löytyy siis www.auraviihde.fi/johannapakonen

Mitäs sitten vielä. Laivatanssit jäi kesälomalle, syyskuussa jatketaan taas M/S Baltic Princessillä ja aina jouluun saakka tanssitaan keskiviikkoisin.. Tarkemmat päivämäärät ovat tässä: 2.9, 23.9, 7.10, 28.10, 4.11, 18.11, 2.12 ja 16.12. Varaapas päivät jo kalenterista ;) Mukana on taas Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet, eturivin artistit ja bändit.

Kyllä se passaa täälä pohojosessaki, tännään lämpömittari näytti +23 astetta! Kesä saapi tulla. Tivoli on s'tullu jo kaupunkiin, se on selkeä kesän merkki. Taijampa lähtä hattaralle ;)

Kuulemisiin! Pus!

-Jo-

Kevään tuoksua ja aurinkoa!

Täällä eteläisessä Suomessahan on jo ihan kevät! Juuri Oulusta kotiutuneena ei uskois, että välimatkaa on vain 600 km. Toisaalla vielä hyvät hiihtokelit ja täys talvi ja toisaalla vois alkaa jo pihahommia tekemään. Sillä minähän oon aivan joutilaana semmoisiin hommiin, kun kerran laulaa ei saa. 

Alkuvuodesta lääkärisetä löysi kyhmyn äänihuulesta ja sitä tässä on nyt sitten sairastettu ja hoidettu pois jo parin kuukauden ajan. Laulua kokeiltiin parin kk tauon jälkeen, mutta eipä se kurkku oo vielä tekeytyny valmiiksi. Joten lisää sairaslomaa vaan. Koko maaliskuun huilailen siis. Saanpahan rauhassa ihastella The Voice of Finlandin taitavia laulajia ja Tähdet, Tähdet-sarjan eturivin taiteilijoita, jotka viikosta toiseen heittäytyvät uuteen genreen. Ja vieläpä taitavasti! Eilen oli kyllä ihan huikea avausjakso! Muistakaapas tekin katsoa ensi sunnuntaina.

Aurinkoa ja iloa ja lintusten laulua. Ootte kaikki tärkeitä. Kiitos tsempeistä, kyllä täältä vielä tullaan ;)

-Jo-